JESPER VOLDGAARD - FOTOJOURNALIST | Workshops

 

 

 

WORKSHOPS I FOTOGRAFERING OG KURSER I PHOTOSHOP LIGHTROOM

 

Fotokursus - Reportage i Hamborg Kursus for fotograferende journalister i Aarhus Fotokursus i Hamborg - Kursister i gang med billedredigering i Adobe Lightroom

 

 

 

Mange organisationer og virksomheder anskaffer digitale kameraer i forventning om, at medarbejderne pludselig forvandles til dygtige fotografer.

Ofte skuffer resultaterne dog en smule - ikke på grund af manglende vilje, men oftest fordi det helt grundlæggende kendskab til kameraets funktioner og til billedets virkemidler ikke er til stede.

 

- Det kan der rådes bod på.

Gennem 1-2 dages undervisning med oplæg og mindre praktiske øvelser prøver vi at opnå en forståelse for, hvad kameraet gør, og hvordan det bedst kan indstilles, og vi kommer samtidig rundt om billedernes opbygning og de krav, som man kan forvente af billeder, der skal bruges i en organisations ansigt udadtil.

 

5-8 deltagere er ideelt for intensive og praktisk orienterede kurser af denne slags.

 

Blandt de kunder jeg har afholdt kurser for, er

 

- Bonniers

- Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

- Den Sydvestjyske Venstrepresse

- Falck

- KL

- Københavns Universitet

- Magisterbladet

- Midtjyske Medier

- Politikens Lokalaviser

- Region Nordjylland

- Region Syddanmark

- SEENPM (The South East European Network for Professionalization of Media)

- SOS Børnebyerne

- VIA Univercity College

 

Desuden holder jeg jævnligt kurser i brugen af Adobe Photoshop LIGHTROOM - typisk for journalister eller andre, som har brug for at få styr på både deres billeder og på behandlingen af dem.

Kursuspriser begynder helt nede fra 1.500 kr. pr. kursusdag pr. person - og intensiv eneundervisning eller små eksklusive hold kan også lade sig gøre.

 

"I've worked with Jesper Voldgaard for several years and I can highly recommend him both as a photographer and a teacher of photography. 
Jesper Voldgaard was for some years my college in teaching photography at The Danish School of Media and Journalism. 
Now, In my capacity as head of the Department of Photojournalism I still hire Jesper Voldgaard for doing workshops at the school."

- Søren Pagter, Head of the dep. for photojournalism at Danish School of Media and Journalism