WORKSHOPS
 

Fotokursus - Reportage i Hamborg    Kursus for fotograferende journalister i Aarhus    Fotokursus i Hamborg - Kursister i gang med billedredigering i Adobe Lightroom
 

Mange organisationer og virksomheder anskaffer digitale kameraer og dyre telefoner i forventning om, at medarbejderne pludselig forvandles til dygtige fotografer. Ofte skuffer resultaterne dog - ikke på grund af manglende vilje, men oftest fordi det helt grundlæggende kendskab til kameraets funktioner og til billedets virkemidler ikke er til stede.

- Det kan der rådes bod på.

Gennem 1-2 dages undervisning med oplæg og mindre praktiske øvelser prøver vi at opnå en forståelse for, hvad kameraet gør, og hvordan det bedst kan indstilles, og vi kommer samtidig rundt om billedernes opbygning og de krav, som man kan forvente af billeder, der skal bruges i en organisations ansigt udadtil.

Den ideelle holdstørrelse er 5-8 deltagere for intensive og praktisk orienterede kurser og blandt tidligere kursuskunder er:

- Bonniers

- Danfoss

- Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

- Den Sydvestjyske Venstrepresse

- DIIS

- Falck

- Københavns Universitet

- Midtjyske Medier

- Politikens Lokalaviser

- Region Nordjylland

- Region Syddanmark

- SEENPM (The South East European Network for Professionalization of Media)

- SOS Børnebyerne

- University College Lillebælt

- Terma A/S

- VIA Univercity College

Desuden holder jeg jævnligt kurser i brugen af Adobe Photoshop LIGHTROOM - typisk for journalister eller kommunikationsmedarbejdere, som har brug for at få styr på både deres billeder og på hvor profesionelle de billeder tager sig ud. Kursuspriser begynder helt nede fra 1.900 kr. pr. kursusdag pr. person - og intensiv eneundervisning eller små eksklusive hold kan også lade sig gøre.

 

"I've worked with Jesper Voldgaard for several years and I can highly recommend him both as a photographer and a teacher of photography. 
Jesper Voldgaard was for some years my college in teaching photography at The Danish School of Media and Journalism. 
Now, In my capacity as head of the Department of Photojournalism I still hire Jesper Voldgaard for doing workshops at the school."

- Søren Pagter, Head of the Dep. for Photojournalism at Danish School of Media and Journalism