Freelancefotograf, fotojournalist og underviser med stort fotostudie i Aarhus centralt placeret nær byer som Randers, Viborg, Silkeborg, Horsens og Hobro og med privat base i Hadsten i Favrskov Kommune i Østjylland.


I Aarhusforstaden Risskov ligger det store fotostudie på cirka 250 kvm med mulighed for både video og fotooptagelser, kurser og med køkken og mødelokale. Med udgangspunkt her fra arbejdes med med fotografi, video, droneoptagelser og workshops over hele landet og jævnligt i resten af verden. Billeder og videoer laves oftes i samarbejde med magasiner og blade, større og mindre virksomheder samt offentlige institutioner.

Fotoopgaverne er mangeartede, men portrætfotos on-location af både direktører og medarbejdere, og reportagebilleder, der ikke er iscenesatte er meget typiske. Og location kan være mange ting - fra direktionsgangen på LEGO til en vuggende slæbebåd i Limfjorden, en forblæst hede i Vestjylland eller en operationsstue på et hospital. Og billederne finder anvendelse både redaktionelt i medier i ind- og udland og kommercielt i brochurer, på websites, annoncer og lign.

Jesper Voldgaard er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 1996 og arbejdere efterfølgende som fotojournalist bl.a. på redaktioner i Vestjyllan, i Aalborg og nogle år på Morgenavisen Jyllands-Posten i Aarhus. I en årrække derefter ansat som lektor på Fotojournalistuddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole (DMJX).

Selvstændig virksomhed siden 2006 og underviser stadig et antal uger hvert år på freelancebasis på DMJX, bl.a. efteruddannelseskurser i København, Paris, Hamborg m.m.

Se mere på LinkedIn:

http:/​/​www.​linkedin.​com/​in/​jespervoldgaard/​da

Check out more about Jesper (in English) on LinkedIn:

http:/​/​www.​linkedin.​com/​in/​jespervoldgaard/