Freelancefotograf, fotojournalist og underviser med stort fotostudie i Aarhus/Risskov, centralt placeret nær byer som Randers, Viborg, Silkeborg, Horsens og Hobro og med privat base i Hadsten i Favrskov Kommune i Østjylland.


Arbejder med fotografi, video, droneoptagelser og workshops over hele landet og jævnligt i resten af verden og løser primært opgaver i samarbejde med magasiner og blade, større og mindre virksomheder samt offentlige institutioner

Fotoopgaverne er mangeartede, men portrætfotos on-location af både direktører og medarbejdere, og reportagebilleder, der ikke er iscenesatte er meget typiske. Og location kan være mange ting - fra direktionsgangen på LEGO til en vuggende slæbebåd i Limfjorden, en forblæst hede i Vestjylland eller en operationsstue på et hospital. Og billederne finder anvendelse både redaktionelt i medier i ind- og udland og kommercielt i brochurer, på websites, annoncer og lign.

I Aarhusforstaden Risskov ligger det store fotostudie på cirka 250 kvm med mulighed for både video og fotooptagelser, kurser og med køkken og mødelokale.


Uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 1996 og efter en afstikker til De Bergske Blade i Holstebro og to år på Morgenavisen Jyllands-Posten i Aarhus hentet til Danmarks Journalisthøjskole (DMJX) igen - denne gang som lektor på Fotojournalistuddannelsen.


Selvstændig virksomhed siden 2006 og underviser stadig et antal uger hvert år på freelancebasis på både Journalist- og Fotojournalistuddannelsen på DMJX samt efteruddannelseskurser i bl.a. Photoshop Lightroom.

Se mere på LinkedIn:

http:/​/​www.​linkedin.​com/​in/​jespervoldgaard/​da

Check out more about Jesper (in English) on LinkedIn:

http:/​/​www.​linkedin.​com/​in/​jespervoldgaard/