VIDEO TIL ERHVERVSLIV, KONFERENCER, INTERVIEWS M.M.
 

SHOWREEL - Jesper VoldgaardIntroduktionsvideo med forskellige typer video fra reportage til konference. Kunderne er bl.a. organisationer, fagblade og virksomheder.

 

 

 

 

Kært barn har mange navne - virksomhedsfilm, videotestimonials, præsentationsfilm, webfilm, SoMe-videoer, konferencefilm og eventvideoer.

Muligheder og behovet for at få video ind i virksomhedens interne og eksterne kommunikation er stadigt stigende, og med stor erfaring, løbende efteruddannelse og udstyr som matcher, kan de fleste opgaver løses om filmen skal vises på 100 m2 lærred i Bella Center eller på Nyborg Strand, på en iPad eller tv-skærm i dit showroom eller på dine sociale medier eller hjemmeside.

Herunder er der eksempler på forskellige typer af opgaver på små film og videoer.

Energi på toppenOptaktsvideo til sociale medier om fagpolitisk arrangement i København
Er du skidt, Skat?Nyhedsindslag til sociale medier om problemerne i Skat.

ISBRYDER - med Alba på Limfjorden

Derfor hedder vi ReceptorFinn Larsen fra Receptor forklarer om baggrunden for virksomhedens navn, som har sin rod i mikrobiologien. Fest for fyredeJobindex arrangerer "Fest for fyrede" på Odense Rådhus, hvor Finn Larsen fra Receptor inspirerede de 200 deltagere til ikke at lade deres egne forbehold stå i vejen for deres jobmuligheder.

Studiejob - lektiehjælp for store og småMatthias Krogh har et studiejob som instruktor på Aarhus Universitet hvor han hjælper en anden studerende i faget historie. Men han hjælper også nydanskere i en af Aarhus' ghettoer.

Studiejob - som kameramandMichael Christensen er studerende - og laver tv i sin fritid. Tag med på Skråen i Aalborg, hvor han med sine kolleger laver koncertoptagelse for Danskernes Akademi på DR2.

Kvickly BagerDisplayvideo til brug i butikken