JESPER VOLDGAARD - FOTOJOURNALIST | Video

 

VIDEO TIL ERHVERVSLIV, KONFERENCER, INTERVIEWS M.M.

SHOWREEL - Jesper VoldgaardIntroduktionsvideo med forskellige typer video fra reportage til konference. Kunderne er bl.a. organisationer, fagblade og virksomheder.  SHOWREEL

 

Kært barn har mange navne - virksomhedsfilm, videotestimonials, præsentationsfilm, webfilm, SoMe-videoer, konferencefilm og eventvideoer.

Muligheder og behovet for at få video ind i virksomhedens interne og eksterne kommunikation er stadigt stigende, og med stor erfaring, løbende efteruddannelse og udstyr som matcher, kan de fleste opgaver løses om filmen skal vises på 100 m2 lærred i Bella Center eller på Nyborg Strand, på en iPad eller tv-skærm i dit showroom eller på dine sociale medier eller hjemmeside.

Herunder er der eksempler på forskellige typer af opgaver på små film og videoer.

 

Energi på toppenOptaktsvideo til sociale medier om fagpolitisk arrangement i København Dansk Fjernvarme - optaktsfilm til sociale medier
Er du skidt, Skat?Nyhedsindslag til sociale medier om problemerne i Skat. FSR Danske Revisorer - Nyhedsindslag til sociale medier

ISBRYDER - med Alba på Limfjorden

ALBA - om livet ombord på Aalborg Havns slæbebåd Alba og dens besætning, der - når vejret kræver det - også arbejder med isbrydning i Limfjorden.

Derfor hedder vi ReceptorFinn Larsen fra Receptor forklarer om baggrunden for virksomhedens navn, som har sin rod i mikrobiologien. RECEPTOR - eksempel på enkel promotionvideo med indehaver Finn Larsen.

Fest for fyredeJobindex arrangerer "Fest for fyrede" på Odense Rådhus, hvor Finn Larsen fra Receptor inspirerede de 200 deltagere til ikke at lade deres egne forbehold stå i vejen for deres jobmuligheder.

RECEPTOR - længere reportageindslag med fokus på tilhørernes oplevelser. 

Studiejob - lektiehjælp for store og småMatthias Krogh har et studiejob som instruktor på Aarhus Universitet hvor han hjælper en anden studerende i faget historie. Men han hjælper også nydanskere i en af Aarhus' ghettoer.

MAGISTERBLADET - serie om studiejob. Matthias Krog hjælper med lektierne - som instruktor på Aarhus Universitet og i en lektiecafe med nydanskere. Og der er både gode penge og gode oplevelser.

Studiejob - som kameramandMichael Christensen er studerende - og laver tv i sin fritid. Tag med på Skråen i Aalborg, hvor han med sine kolleger laver koncertoptagelse for Danskernes Akademi på DR2.

MAGISTERBLADET - serie om studiejob. Michael Christensen er studerende og laver tv i sin fritid. Tag med på Skråen i Aalborg, hvor han med sine kolleger laver koncertoptagelse for Danskernes Akademi på DR2.

Kvickly BagerDisplayvideo til brug i butikken

Kvickly Bager - video til butiksdisplay kontinuerlig visning