VIDEO TIL ERHVERVSLIV, KONFERENCER, INTERVIEWS M.M.

SHOWREEL - Jesper VoldgaardIntroduktionsvideo med forskellige typer video fra reportage til konference. Kunderne er bl.a. organisationer, fagblade og virksomheder.  SHOWREEL

 

Kært barn har mange navne - virksomhedsfilm, videotestimonials, præsentationsfilm, webfilm, SoMe-videoer, konferencefilm og eventvideoer.

Muligheder og behovet for at få video ind i virksomhedens interne og eksterne kommunikation er stadigt stigende, og med stor erfaring, løbende efteruddannelse og udstyr som matcher, kan de fleste opgaver løses. 
Om filmen skal vises på 100 m2 lærred i Bella Center eller på Nyborg Strand, på en iPad eller tv-skærm i dit showroom eller på dine sociale medier kan vi hjælpe dig. 

 

ISBRYDER - med Alba på Limfjorden

ALBA - om livet ombord på Aalborg havns slæbebåd Alba og dens besætning der i flere uger har arbejdet med isbrydning med i Limfjorden.

CSR prisen - introduktion af dommerneFSR - danske revisorer uddeler hvert år CSR prisen for det bedste CSR regnskab. Her fortæller dommerne hvad de lægger vægt på. FSR - danske revisorer. Konferencefilm før uddelingen af CSR-prisen, hvor dommerne fortæller om hvad god CSR rapportering er. 

Derfor hedder vi ReceptorFinn Larsen fra Receptor forklarer om baggrunden for virksomhedens navn, som har sin rod i mikrobiologien. RECEPTOR - eksempel på enkel promotionvideo med indehaver Finn Larsen.

Matthias Krog hjælper med lektierne - som instruktor på universitet og i en lektiecafe med nydanskere. Og der er både gode penge og gode oplevelser.

Studiejob - som kameramandMichael Christensen er studerende - og laver tv i sin fritid. Tag med på Skråen i Aalborg, hvor han med sine kolleger laver koncertoptagelse for Danskernes Akademi på DR2.

Michael Christensen er studerende - og laver tv i sin fritid. Tag med på Skråen i Aalborg, hvor han med sine kolleger laver koncertoptagelse for Danskernes Akademi på DR2.